blogמאמרים

סדנאות בישול

By 16/05/2019 No Comments

סדנאות בישול לכל הרמות – בואו להיות מקצוענים

איך הכל התחיל…

אחת האהבות הגדולות שלי היא לצפות בתוכניות אוכל, אולי הדבר השני האהוב עלי אחרי להצטלם לכאלה. אוכל נהיה תחביב עיקרי בקרב הישראלים. לאכול אותו, לבשל אותו ולצפות במגוון תכניות ותשדירי בישול שכובשים את המסך. סדנאות בישול הן גם דבר אשר הפך יותר מטרנד של השנים האחרונות ואנשים ממרחב הארץ נוהרים להרחיב את הידע שלהם במטבח. היום יש לי מאות עוקבים ביוטיוב, ויש לי שיתוף פעולה איתם גם בערוץ האוכל.

אוכל זה משהו שכולם מתחברים אליו, הוא חברתי והוא יצרי והוא טעים, אבל לא כולם יודעים להכין אותו- לכן החלטתי להעביר סדנאות בישול.

למי מתאימות סדנאות הבישול ומי יכול להשתתף?

אל סדנאות הבישול שלי אני מזמינה גם את מי שעושים צעדים ראשונים במטבח, וגם את מי שרוצה להתמקצע. סדנאות בישול, ממגוון הסגנונות, בנויות כך שהן מתחילות בבייסיק ויחד מגיעים המשתתפים לרמות של התמקצעות והכנת אוכל גורמה, תוך התנסות בכל השלבים, מהראשון שבהם ועד לפיניש החשוב.

סדנאות בישול – פינישים – היות ותאבון מפתחים גם עם העיניים, ישנה חשיבות רבה לצורת ההגשה ונראות האוכל. בסדנה נגיע גם לשלב ההגשה.

סדנאות בישול זוגיות– רבים פונים אלי כדי שאבשל איתם ארוחה מיוחדת אחת – לפנק את בן או בת הזוג, להפתיע חברים או לאירוע משפחתי קטן. המגוון הכולל של סדנאות בישול שאני מציעה, מתוכנן כך שיתאימו ליחידים, לזוגות או לקבוצות והן יכולות להתקיים בביתי או במטבח שלכם.

מה צריך להביא לסדנאת בישול?

לסדנה אתם צריכים להביא את עצמכם והמון תאבון בריא ללמידה. בכל הקשור לשאר, אני מביאה איתי חומרי גלם טריים, מהאיכות הטובה ביותר, עם הקפדה יתרה על בריאות (ירקות ופירות, כמה שפחות שמן, קמחים בריאים ועוד) ולכם נותר לבחור את הקונספט: סדנאות בישול מרוקאיות, מטבח יפני, בישולי עדות – איטלקי או פרסי למשל? אולי אתם בכלל בקטע של צמחונות או טבעונות, ואתם רוצים להעשיר את מגוון המתכונים שברשותכם? ואולי ללא גלוטן?

התפריט שאני מציעה עשיר ומורכב, וכל אחד יוכל למצוא אצלי את המענה לגחמות הפרטיות שלו. אלו סדנאות בישול מהנות וייחודיות, סדנאות בישול חד פעמיות המקנות את כל הכלים והפרקטיקה במפגש אחד.

מה הלאה?

בסופה של כל סדנת בישול, תקבלו את המתכונים מנוילנים על מנת שתעשו בהם שימוש עתידי, נהדרת ככל שתהיה. סדנאות בישול אשר פותחות את בלוטות הטעם כמו גם את הדמיון ונותנות לכם לעוף למרקמים וטעמים חדשים. כולכם תלמדו את הטכניקות החשובות לעבודה במטבח המשדרגות כל טבח וטבחית ותוכלו ליישם אותן באופן עצמאי. בנוסף – אני זמינה תמיד בטלפון עבור מי שלקחו חלק בסדנאות הבישול שלי.

בין היתר, תוכלו למצוא את הסנדאות הבאות:

1-700-50-10-50
050-373-7972