חדש בישראל, ורק אצל לייזה תובל! סדנת עוגות גבוהות – סדנה שבה השמיים הם הגבול והעוגות נוגעות בשמים, בשיאים שטרם נראו  ביופי, בצבע, בטעם וכמובן – בגובה.

בדומה לעוגות של קליפורד לו מסידני, אוסטרליה, יצרתי צילינדרים ייחודיים – רינגים בגובה 20 ס”מ, גובה העוגה לפני הקישוטים, שלאחריה מגיעה גם ל-30 ס”מ, והענקתי לסדנה שלי ניחוח בינלאומי. כראוי לסדנאות הבוטיק מבית לייזה תובל, הרמה הגבוהה נשמרת גם בקרב התלמידים, ואני לא שומרת את הסודות המקצועיים לעצמי.

למידע נוסף על סדנת עוגות מעוצבות, צרו קשר

סדנת עוגות גבוהות

העוגות הגבוהות קלאסיות לקישוט ומאפשרות מגוון רחב מהרגיל. בדומה לעוגות המלכותיות של האובר פייפינג, שמגיעות לגובה של 15 ס”מ, גם sky cake המרשימות יתאימו מאד לקישוטים האלגנטיים הנוצרים בטכניקת אובר פייפינג. עם זאת, יש בהן מגוון רחב עוד יותר של עיטורים:

ניתן לעטוף אותה בקרמים צבעוניים בגוונים משתנים כמו האומברה המודרני, ניתן “לזרוק” עליה נתזים של צבע, לקשט אותה בפירות חתוכים צבעוניים, פרחים טריים אכילים, שוקולד מעוצב, מקרונים וכמובן דקורציות באיזומלט (תחליף סוכר)

מחפשים סדנת עוגות מעוצבות? הסדנאות מתקיימות במרכז הארץ ( גבעת שמואל) משך הסדנה שני מפגשים, שאורך כל אחד מהם 5-6 שעות. אין ספק שהסדנה לא מתאימה לבעלי לב חלש, כאלה שמתפרקים אם השוקולד המטומפרר לא מצליח להם או שהקרם העוטף את העוגה לא חלק דיו לטעמם. בסדנה נתרגל שוב ושוב, ועדיין בתהליך הלבשת העוגה ייתכנו שברונות לב.

בשני חלקי סדנת עוגות מעוצבות נלמד אפיה מהבייסיק, דבר לא שגרתי בסדנאות קישוט עוגות שם המשתתפים מקבלים את העוגה כשהיא מוכנה. כאשר יש חמישה משתתפים בלבד בסדנת הבוטיק שלי, היחס האישי והיכולת להגיע לכל אחד ואחת, לעזור וללמד הם בלתי מוגבלים.

סדנת עוגות גבוהות – מה לומדים?

לאחר שהעוגה תהיה מוכנה נלמד לצנרר אותה מהצילינדר, למלא אותה בקרמים ולעטוף אותה (20 ס”מ גובה, כן?) בקצפת נהדרת שנלמד להכין בעצמנו.

בנוסף נלמד בניית דקורציה באמצעות איזומלט המשמש בתעשיית האפייה לפיסול בסוכר, ואחרי שלומדים להשתמש בו (התמחות בפני עצמה) אפשר להגיע לרמה מאד גבוהה של יצירה ויצירתיות על עוגות סקיי קייק. באיזומלט נלמד להכין ולהרכיב סוגים שונים של תחרות ואלמוגים ולפסל אלמנטים מורכבים בגדלים שונים. אין עוד סדנה שמאפשרת לחובבי קונדיטוריה התנסות כל כך מורכבת עם איזומלט, והדברים שאפשר להפיק מהאיזומלט הם מופלאים.

נוסף על הקישוטים המסוכרים נלמד ונתנסה בטימפרור בשוקולד לבן ושוקולד מריר יצירת כדור שוקולד וקיפולים שונים, ניצור אפקטים במרנגים  ,וכמובן עיטוף ברמה גבוהה בקרם ובקצפות.

במפגש השני, אחרי שהכנו, מלאנו ועטפנו יגיע שלב בניית הדקורציה. לאט לאט ועם הרבה עזרה (אמרנו סדנת בוטיק, לא?) נעמיד בעדינות מסביבה ועליה את הדקורציה המורכבת שייעדנו לה.

לרשות כל משתתף ומשתתפת בסדנת אפייה, המוגבלת לחמישה משתתפים בלבד, עומדים משטח עבודה רחב, כיריים אינדוקציה ומיקסר. אין צורך לחלוק או לעבוד בתורות. כולם מתנסים באפייה כמו גם במשחקי הצבע, בעיטוף ובמשיכת המכחול.

בואו להגשים חלומות ולקחת חלק בסדנה ייחודית בארץ, במותג ובכלים שיש בישראל רק אצלי. יצירת הסטיילינג הייחודי ב- sky cake  היוצרת מעין תחפושת לעוגה לא תמצאו בשום מקום אחר, בהתחייבות. כאן, לא רק שלא נשפוט אלא נעריך כל ניסיון ליצירת אפקט הוואוו, שיהיה מטורף ומלהיב.

למידע נוסף על הסדנה, צרו קשר: