מציג את כל 5 התוצאות

התעניינתם בסדנאות אפייה של לייזה תובל? הגעתם למקום הנכון!

נעים מאד! שמי לייזה תובל. אני יזמית בתחום האפייה, מעבירה מבחר סדנאות אפייה בסטודיו מתוקתק ומקצועי וכן מלמדת אפייה במסגרות שונות.

כמי שחיה את תחום האפייה ומלמדת את התחום, אני גרה להציג בפניהם מבחר סדנאות אפייה – הן למתחילים והן למתקדמים. בסדנאות האפייה שלי תלמדו את כל רזי המקצוע ואף הרבה מעבר לכך. בין אם אתם מחפשת סדנת אפייה ליחידים או לקבוצות – כאן תמצאו את מבוקשכם.

כמו כן, בכל סדנת אפייה התמחות אחרת: זילוף, יצירת מקרונים, בצק רבוך, רויאל אייסינג ועוד! קליק לכל סדנת אפייה למידע נוסף.

הסדנאות אפייה של לייזה תובל מתקיימות בסטודיו של לייזה תובל בכתובת ביאליק 51, גבעת שמואל

אין צורך למרוח את הזמן ולגלות את סודות עולם האפיה בחלקים חלקים.

ישנן סדנאות מומלצות המבוססות על שיטות לימוד ממוקדות שיספקו לך גם את הידע ברמה הגבוהה ביותר וגם יתנו לך את כל הכלים ליצור בעצמך אומנות אפויה ברמה הגבוהה ביותר!

אם האומנות שבעולם האפיה מושכת אותך ואם בא לך לדעת קצת יותר על הקינוחים המהממים שמוציאים לנו את העיניים ולדעת להכין אותם בעצמך – הסדנאות האלה בשבילך!!

סדנאות אפיה מומלצות במפגש אחד ממוקד שיקפיץ לך את הרמה ויהפוך אותך ללא פחות ממעולה!

איך בוחרים סדנת אפיה?

  • מקצועיות -המטרה הראשונה של סדנת אפיה היא שהיא תתן לך ערך מקצועי, תשפר ותשדרג את הידע שלך עד לכדי רמה מקצוענית. על מנת להשיג את התוצאה הזו חשוב לשים לב לב שמתקיימים הסעיפים הבאים:
    *סדנה מעשית שכוללת התנסות של ממש בכל השלבים.
    *בחירה בקונדיטור מוביל שיש ברשתות ידע מקצועי מוכח שיוכל לתת לך אותו.
    *קבוצות קטנות שיאפשרו לך גישה לשאול, להביט וללמוד בצורה טובה יותר
  • אווירה נעימה – תמיד יותר נעים ללמוד באווירה נעימה, על אחת כמה וכמה כשמדובר באפיה. כדי לעשות אומנות אנחנו צריכים להיות רגועים, נינוחים ולאפשר להשראה להתעורר. תמיד טענתי שחומרי הגלם מרגישים אהבה ואנרגיה.
  • יחס אישי – יחס אישי הוא חשוב ביותר כשרוצים להפוך למקצוענים. בזילוף למשל, זוית היד במהלך הזילוף משפיעה באופן ישיר על התוצאה והיא עושה את ההבדל בין זילוף מדהים לזילוף גרוע. יחס אישי יאפשר לקונדיטור לתקן אותך ולכוון אותך בזמן אמת כדי שתהיה לך היכולת לטעות ולתקן ובכלל- ללמוד דרך הידיים.
  • ביקורות – אין כמו לשמוע ולקרוא ביקורות של אנשים אחרים לפני שסוגרים סדנת זילוף. על ידי ביקורות אפשר למצוא סדנאות אפיה מומלצות באמת!
  • שיחה אישית ותיאום ציפיות – עדיף לתאם ציפיות מראש כדי לא להתאכזב אחר כך. תיאום הציפיות יעזור לך גם להתכונן לסדנה, להכין שאלות ולפקס את עצמך כדי ליעל את חוויית הלימוד.
  • טיפים באפיה שלא יגלו לך בשום מקום אחר – גם בהדרכות הכי מקצועיות, שפים וקונדיטורים לעיתים שומרים לעצמם סודות יקרים. מותר להם. אבל אם המטרה שלך ללמוד קחי את זה שלא יחסוך במילים, טיפים וכל מה שיתן לך ערך מוסף!

סדנאות אפיה מומלצותאני גאה לומר שבסדנאות שלי אינני חוסכת שום פרט!! ממתכון מנצח להכנת רויאל אייסינג אידיאלי ועד השיטות הסודיות שלי ליצירת תוצרים מורכבים ביותר. הכל בשבילך!!

בסוף כל סדנה אני גם דואגת להוציא את המתרגלים והמתרגלות עם מתכונים וארגז כלים מלא וסופר מקצועי- לדרך מבטיחה ומוצלחת!!

אספתי עבורך את הסדנאות המובילות, אלו שיתנו לך ערך ויתאימו לקשת רחבה של מתכונים.

רק לבחור את זו שהכי עושה לך את זה ולצלול לתוך עולם מרתק של אפיה.

סדנאות האפיה המומלצות ביותר:

  • סדנת מקרונים – סדנה ברמה הגבוהה ביותר בה תלמדו להכין גם את המקרון השוויצרי הפשוט והפחות טעים אם נדבר בכנות.. (לרוב זה מה שאנחנו מוצאים בחנויות ומאפיות למיניהן..) אבל כל זה רק כדי להעריך ולכבד את ה-מלך!! המקרון הצרפתי בעל הרגל הגבוהה והמרקם המושלם שנמס בפה שתמצאו רק בלב ליבו של הפרובאנס.
  • סדנת רויאל אייסינג – אם אנחנו מדברים על סדנת קינוחים אני חושבת שהיא המלכה של כולן בערך. הרויאל מאפשר לנו לעצב את העוגיות הכי יפות שיש!! עוגיות מלכותיות עם נפח, דוגמאות ומשחקים של טכניקות ובנוסף לכל התענוג הזה- הוא גם טעים והוא מבוסס חלבונים שמורידים את תחושת נקיפות המצפון כשמתענגים על אחת;)
  • סדנת בצק רבוך – אחת הסדנאות שתודו עליה בלי להפסיק! בצק רבור מאפשר לנו לייצר את האקלרים, הפחזניות ושלל מאפים שמתאימים בכל מצב!!
  • סדנת סקייקייק – לאוהבי האתגר – עוגות גבוהות ומרשימות באופן מיוחד בטכניקה שמאפשרת להשיג תוצאה איכותית מעוגת שכבות משובחת מבלי שתצנח. בסדנה הזו אנחנו נשתמש באלמנטים מיוחדים לקישוט והיא תביא אתכם לשיא של השיא.
  • סדנת עוגות מעוצבות – כל הטיפים והכלים להכין עוגות ו/או עוגיות בצורות שונות לקונספטים שונים.
  • סדנת שמרים מקצועית – אחת הסדנאות אם לא ה..! להיות אלופים בשמרים זו באמת גאווה גדולה. כל כך הרבה שמועות יש על בצק השמרים וסדנה טובה תנפץ לך את כולם!! זו סדנה מטורפת וסופר פרקטית שתגרום לך לפתח מערכת יחסים הדוקה עם תנור האפיה במטבח שלך.

סדנת האפיה המומלצת ביותר – סדנת זילוף מקצועית

חשוב לי להדגיש כי זילוף זה לא קינוח – זילוף הוא טכניקה!!

אבל בכל זאת סדנת זילוף נכנסת תחת הקטגוריה סדנאות אפיה. מדוע? פשוט מאוד- כדי לכבוש באמת את עולם הקינוחים כדאי להתחיל בזילוף מכיוון שטכניקת הזילוף משדרגת לנו כל תוצאה!!
כל טכניקה בזילוף יוצרת לנו טקסטורה אחרת – מעיטוף עוגות ועד זילוף של אלמנטים מרהיבים!!

סדנת אפייה מומלצתהאם סדנת אפיה מספיקה כדי לפתוח עסק משלי?

התשובה היא כן! כל סדנה מסדנאות האפיה המומלצות תוציא אותך ספץ!!

הסדנאות שאני מעבירה הן מאוד מזוקקות כדי שתוכלו להרוויח הכי הרבה ובכמה שפחות זמן. שילוב של טכניקה, טיפים, התנסות וסודות כמוסים על החומר כדי שתוכלו להבין אותו באמת.

בכל סדנה יש את הפוקוס על אותו חומר הגלם או התוצר שאנחנו מכוונים אליו.

לדוגמא, סדנת מקרונים (סדנת אפיה מומלצת במיוחד אם לא אמרתי) תכלול גם את ההבנה החשובה מה הופך מקרון לעוגיה אגדה (המקרון הצרפתי) ומה הופך אותה לפשוטת העם, כמו המקרונים שאנחנו מוצאים בחנויות (המקרון השוויצרי או האיטלקי).

במפגש אחד נבין טכניקות עבודה ונסגל עבודה נוחה ומהירה, נבין לעומק את חומרי הגלם שדורש המקרון הצרפתי, נתנסה ונכין את את המקרונים כדי לחוש בהבדל וגם ניגע במילוי, נחלק מתכונים ונבין את החומר.

הסדנאות לרוב מתקיימות אצלי בסטודיו, בגבעת שמואל, שם יחכו לכם 6 עמדות מאובזרות בסטנדרטים גבוהים במיוחד, לצד כל חומרי הגלם.

ניתן להצטרף לסדנה כבודד/ת או בזוגות/קבוצות – איך שנוח לכם!

מה שכן, אני מקפידה על מספר מצומצם של משתתפים על מנת לאפשר גישה מלאה לכל אחד ואחת בסדנה.

לאירועים וכד' ניתן להזמין סדנה עד הבית, אך סדנה זו צריכה להיות מותאמת לנגישות ולכמות האנשים בבית הלקוח.

סדנאות אפייה במרכז

אשמח לתת לכם את כל הפרטים ולענות על כל השאלות צרו קשר,
תמיד אשמח לעבור אתכם חוויה מדהימה של אפיה
לייזה – אופה אומנות