אם גם אתם מגדירים את עצמכם כשומרי מסורת, מקפידים על קלה כחמורה בכל הקשור לכשרות המזון הנכנס לפיכם, וחגגתם ארבעה-חמישה עשורי חיים לפחות, לבטח גם אתם מרגישים במהפכה הכשרה שחלה בעולמינו. אם עד לפני 2-3 עשורים, המילים "כשר" ו"אוכל טוב" כמעט לא הלכו ביחד, הרי שכיום המצב שונה לחלוטין: ה"גורמה" פלש לכשרות, השפע רחב מאי פעם, האיכות הפכה לחלק בלתי נפרד מהמסורת, ותחום האפייה התרומם לגבהים חדשים. מחפשים הוכחות? הצטרפו אל אחת מאותן סדנאות אפייה כשרות של לייזה תובל וראו במו עיניכם כמה אהבה יש בציבור המשתתפים למטבח איכותי, מקצועי, טעים ו… מתוק במיוחד! מעוניינים לדעת עוד לגבי סדנת אפייה כשרה? התחילו לקרוא!
סדנת אפייה כשרה – טעים יותר, מרשים יותר, איכותי יותר
לא בכדי הפכה סדנת אפייה כשרה לפופולארית כל כך בישראל. המטבח הכשר, שהיה מזוהה עד לשנות האלפיים עם צניעות וכלל בעיקר קינוחים פשוטים ולא באמת מפתים, עבר מהפכה שבמרכזה עלייה בדרישות הטעם, הנראות וכל מה שביניהם. בדיוק אל המקום הזה נכנסו הסדנאות הנפלאות, ששמו את העוגות, המקרונים, בצק הסוכר, הקצפת, עוגיות ה-Royal וכל היתר – במרכז המטבח, במקום אליו הם ראויים. כיום, ניתן להירשם אל אחת מאותן סדנאות בוטיק כשרות של לייזה תובל. סדנאות אפייה, סדנאות שליטה בזילוף עוגות, סדנאות בוטיק מעשיות של בצק רבוך, שמרים, מקרונים ועוד באיזור המרכז.
הסדנאות של לייזה כשרות ומיועדות למשפחות, נוער, שפים מקצועיים שמעוניינים להתמקצע בסקיי קייק או קריסטל קייק, חובבניים ובשלנים מקצוענים. פגישה טלפונית או אישית עם לייזה תוביל להתאמתה של הסדנה ללקוח ומטרתו. סדנאות הבוטיק הממוקצעות מתקיימות אך ורק בסטודיו המקצועי של לייזה באיזור המרכז. לסדנאות אלו מגיעים משתתפים מכל חלקי הארץ וזאת גם משום ייחוד נושאי הסדנאות (עולם הקונדיטוריה המקצועי ונושאים בהם רק לייזה תובל מתמקדת), העובדה שהסטודיו מצויד בכל הציוד המתאים לנושא הסדנא, השימוש בחומרי גלם משובחים, הכמות המצומצמת של המשתתפים, שיטת הלימוד הממוקדת והעובדה שהסדנאות מעשיות. ניתן להזמין סדנאות אפייה כשרות חיצוניות המיועדות לאירועי יום הולדת, מסיבת רווקות, מתנת יציאה לפנסיה ועוד.
סדנאות אפייה נבחרות ופופולאריות
- סדנת מקרונים במרכז – בה החניכים לומדים להתמודד עם אתגר הקינוח הצרפתי הצבעוני והממכר.
- סדנת עוגות Sky Cake – אשר הופכות כל אירוע למרשים הרבה יותר, עם העוגות הגבוהות, המעוצבות והמרשימות הללו;
- סדנת אפייה לנוער – שמצליחים להדהים בכל פעם מחדש עם כמות הכישרון ויכולת הלימוד המהירה שלהם;
- סדנת בצק סוכר – הנחשב לכלי השימושי ביותר בעולם האפייה למטרות עיצוב, נוי ויופי של מגוון רחב של קינוחים;
- סדנאות עוגות – מסוגים שונים, עם דגש על עוגות בחושות, עוגות ראווה, עוגות שמרים, קינוחים עשויים מוס ועוד; ומגוון סדנאות מהנות ומעשירות נוספות.
- סדנת שמרים – סדנת אפייה עם שמרים מיועדת לטובת מי שרוצה להתנסות ולהכין יותר מחלות לשבת. במהלך סדנת שמרים זו, נלמד להכין שני בצקים: בצק כרוך לעוגות קראנץ ובצק בריוש.
סדנת אפייה כשרה – טעם מתוק ליהדות
בשורה התחתונה, אין כל סיבה להפריד בין עולם האפייה, אשר כבש מאות מיליוני אנשים ברחבי העולם, לבין עולם הכשרות היהודי, שמיליונים רבים מקפידים על הכללים שלו. כי מי שטוען שבמטבח הכשר אין מקום לקינוחים מרהיבים, עוגות ריחניות ויופי ממכר, כנראה שלא היה כאן ב-20 השנים האחרונות… סדנת אפייה כשרה – הטעם הנפלא של המסורת היהודית.
אם סדנת האפייה שלנו הצליחה לדבר אליכם , אתם מוזמנים להשאיר לנו פרטים בטופס פרטי הקשר בתחתית הדף ואנחנו נדאג לחזור אליכם בהקדם.