מאמרים

סדנת אפייה למתקדמים במרכז

By 20/12/2018 יוני 5th, 2019 No Comments

עולם האפייה נחשב, בעיניי מומחי קולינריה ושפים רמי-דרג רבים, למקום האולטימטיבי בו היצירתיות יכולה לפרוח. כאן, יכול כל אדם להביא את "אני העצמי" שלו היישר לתוך הקינוחים, העוגות וכל מה שביניהם. אם רכשתם את הידע הבסיסי בתחום האפייה, אם באופן עצמאי או על ידי השתתפות בסדנת אפייה למתחילים, וחשקה נפשכם בשדרוג היכולות שלכם, יש מקום אחד שבו הקסם מתפרץ לכל כיוון – סדנת אפייה למתקדמים במרכז  של לייזה תובל. כאן מדובר על סדנת בוטיק מקצועית ומעשית המתקיימת בסטודיו של לייזה תובל הממוקם באזור המרכז.

סדנת אפייה למתקדמים – למי? מתי? ואיפה?

סדנת אפייה למתקדמים במרכז מיועדת לבעלי יכולת בסיסית באפייה. הסיבה לכך היא שתוכן הסדנה מושתת על הנחת היסוד שביכולתם של החניכים לפעול באופן עצמאי, וברשותם ידע ויכולת יצירה בסיסיים. סדנאות האפייה של לייזה נחלקות ל- 2: סדנאות מקצועיות בסטודיו של לייזה או סדנאות ייעודיות בהן לייזה מגיעה אליכם.

  • סדנאות אפייה למתקדמים – סדנאות אלו תמיד יערכו במיקום קבוע, בסטודיו של לייזה אשר מאובזר במיקסרים וגז חשמלי. מכיל חומרי גלם איכותיים המתאימים לנושא הסדנא המועברת. אורך הסדנא כ- 5-6 שעות. הסדנאות מועברות במגוון נושאים ותמיד מעשיות וממוקדות שיטת למידה. כל הסדנאות כשרות. הקבוצות קטנות ואישיות ולייזה נשארת זמינה למשתתפי הסדנא גם לאחר סיומה ועונה על כל השאלות. כל סדנא ממוקדת בנושא אחד. שיטת הלימוד היא הדגמה פרונטלית ולאחר מכן עבודה מעשית. המטרה של סדנת אפייה למתקדמים היא ליהנות, לעשות ולצאת עם מומחיות בתחום הסדנא.
  • סדנאות מחוץ לסטודיו – סדנאות המותאמות גם לקבוצות גדולות המותאמות לדרישת הלקוח ותנאי המקום. פעמים רבות לקוחות מזמינים סדנאות אוכל איטלקי לימי הולדת וסדנאות שונות לימי גיבוש, מסיבת רווקות, מתנת בת מצווה או בר מצווה, סדנאות יחיד, סדנאות זוגיות ועוד. אורך הסדנא כ- 3 שעות.

מה לומדים בסדנה למתקדמים?

אז אחרי שלמדתם בסדנה הבסיסית את ההתעסקות הראשונית עם הבצק, התנור וכלי העזר לאפייה, הגיע הזמן לרדת לעובי הקורה ולעבור לתחומים המאתגרים באמת. אילו סדנאות למתקדמים קיימות? ובכן, בראש הרשימה צועדת בגאון סדנת בצק הסוכר, הנחשב, ולא בכדי, לכלי הנפוץ ביותר לקישוטי עוגות, עוגיות וקינוחים. השימוש בו מזכיר אלמנטים אמנותיים של ממש, והתוצאות אליהן ניתן להגיע במהלך ובתום הסדנה – מרהיבות! סדנה אהובה נוספת היא זו העוסקת בכל נושא הזילוף – של קצפות, קרמים ועוד. מדובר במרכיבים בלתי נפרדים מעולם האפייה, ובסדנה הדו-יומית הזו, תוכלו להפוך למומחים של טעם ויופי בנושא. עוד סדנת אפייה במרכז שאהובה על הבריות היא זו של עוגיות ה-ROYAL, שהופכות משהו פשוט כמו עוגיות, למשהו שכולם מדברים עליו. שילוב הרמוני נפלא של יופי וטעם גן-עדן… יש גם סדנת מקרונים, סדנת אובר פייפינג ועוד שלל סדנאות אפייה נפלאות, אז רק צריך לבחור..

מעוניינים להירשם לסדנת אפייה למתקדמים בסטודיו של לייזה ולא יודעים מה מתאים לכם? התקשרו אל לייזה בטלפון 1-700-50-10-50 והצטרפו אל צוותי האפייה הנבחרים של לייזה. בהצלחה ובתיאבון!