Skip to main content
סדנאות

סדנת אפייה צרפתית

נעים מאד! שמי לייזה תובל. אני יזמית בתחום האפייה, מעבירה מבחר סדנאות אפייה בסטודיו מתוקתק ומקצועי וכן מלמדת אפייה במסגרות שונות.

אני שמחה להזמין אתכם לסדנת האפייה הצרפתית שלי – חוויה ייחודית שתאפשר לכם ללמוד את סודות האפייה הצרפתית המפורסמת.

כבר מגיל צעיר, התאהבתי בריחות הלחם הטרי והמתוקים הצרפתיים, בסגנון האפייה הצרפתי שמתאפיין בשימוש במרכיבים איכותיים, טכניקות מיוחדות ותשומת לב לפרטים. סדנת האפייה הצרפתית שלי תיתן לכם את ההזדמנות לרכוש את הידע והמיומנויות הדרושים כדי להכין בבית מאפים ברמה גבוהה בסגנון צרפתי אותנטי, עם הרבה אהבה.

מה נלמד להכין בסדנת אפייה צרפתית?

בסדנת אפייה צרפתית, נלמד יחד להכין קלאסיקות צרפתיות כמו:

  • קרואסונים פריכים עטופי חמאה
  • מקרונים צבעוניים ועדינים
  • אקלרים קרמיים ומבריקים
  • טארט טאטן – טארט תפוחים הפוך עם קרמל סוכר חום ובצק פריך
  • הבגט הארוך והפריך, במקרם פנימי אוורירי שנמס בפה

בנוסף ללימוד המתכונים עצמם, בסדנה שלי תרכשו מיומנויות בסיסיות חשובות באפייה כמו לישת בצק, עבודה עם בצק עלים, הכנת קרמים וציפויים, עיצוב, עבודת הלמינציה המורכבת (יצירת שכבות רבות של בצק ושומן שנותנות את הפריכות המדהימה למאפי העלים הצרפתיים) ועוד, ככה שתוכלו ללמוד את הבסיס להכנת המאפים הצרפתיים האהובים עליכם ולהמשיך ליהנות מהם גם בבית.

למי מתאימה סדנת אפייה צרפתית?

סדנת האפייה הצרפתית מתאימה לכולם!! עבור מתחילים, הסדנה תיתן בסיס וכישורים חשובים באפייה צרפתית ואפייה בכלל. אופים מנוסים יותר יוכלו להרחיב את הידע שלהם, ללמוד טכניקות חדשות ולשפר את רמת האפייה שלהם במטבח. בסדנא שלי תקבלו את כל הציוד והכלים שתצטרכו, ככה שגם מי שאין לו ניסיון בכלל יכול להצטרף, ליהנות, והכי חשוב- לאפות.

סדנאת אפייה זוגית

עם מה יוצאים מסדנת אפייה צרפתית?

התשובה היא: ידע מטורף! וכמובן- מגש מאפים מעורר תיאבון.
הסדנה כוללת בתוכה את כל הידע העיוני והנסיון המעשי שנדרש ובנוסף העובדה שכל משתתף ומשתתפת חוזרים לעבוד על הבצק שהכינו בעצמם משדרגת משמעותית את חוויית הלימוד!

מה הופך את האפייה הצרפתית למיוחדת?

האפייה הצרפתית ידועה בייחודיות שלה. השימוש הנרחב בחמאה איכותית מעניק למאפים הצרפתיים טעם עשיר ומרקם פריך ומושלם. המומחיות של הצרפתים היא הכנת בצק עלים, שהוא הבסיס למגוון רחב של מאפים אהובים כמו קרואסונים ומילפיי. ישנן גם טכניקות אפייה ייחודיות כמו "למינציה", שיוצרת שכבות דקיקות של בצק עלים פריך. המסורת והמומחיות שהצטברו בעם הצרפתי לאורך מאות של שנים, לצד החומרים המשובחים והפרפקציוניזם במטבח הצרפתי, הם מה שהופך את האפייה הצרפתית למוערכת בעולם כולו.

איך נרשמים לסדנת אפייה צרפתית?

כדי לשריין סדנה עבורכם או עבור קבוצה, ניתן לפנות אליי דרך כפתור הוואצאפ, כאן למטה, או להתקשר אליי בטלפון 050-373-7972.

מחכה לראותכם בסדנה! הנאה מובטחת!
לייזה
Whatsapp לחיוג מהיר