Skip to main content
מאמרים

סדנאות אפייה לחברות

בתקופה האחרונה הרבה מאוד חברות וארגונים החליטו לאפשר לעובדים שלהם לעבוד מהבית לאור ההגבלות החדשות שפוקדות אותנו בתקופה זו.

מרבית העובדים נמצאים בבית ברוב ימות השבוע  וכאשר הם מגיעים למשרד הם מגיעים בימים של הקפסולה שלהם, ואותם עובדים רואים בכל פעם את אותה קבוצה של אנשים, דבר שבגינו הם לא בקשר רציף עם שאר העובדים או כלל אינם מכירים את העובדים האחרים בחברה שאינם בקפסולה שלהם.

אין ספק שהמצב הזה שנוצר הוא אינו מצב אידיאלי עבור החברות ובטח לא עבור העובדים שנמצאים רוב היום בשיחות זום שמתבצעות מרחוק באמצעות המחשב הביתי שלהם.

כתוצאה מכך, מספר חברות וארגונים החליטו להוציא את העובדים מהבית ולארגן להם סדנאות אפייה שמיועדות לחברות שנאלצו לבקש מהעובדים שלהם לעבוד מהבית.

סדנאות אפייה לחברותמה היתרונות של סדנאות אפייה לחברות וארגונים בימים אלה?

אז כפי שהתחלנו לציין, אלו הם ימים מעט שונים ועריכת סדנאות אפייה לחברות או סדנת בישול, הן כלי מצויין שאפשר לעשות בו שימוש לשבירת השגרה.

העובדים, שרגילים ברוב ימות השבוע לעבוד מהבית ועוד יום או יומיים נוספים לעבוד במשרד עם הקפסולה שלהם, יגיעו עם עובדים אחרים, אותם הם לא ראו מזה זמן רב או לא מכירים כלל וכלל, לסדנת אפייה לחברות קצרה.

> קראו בהרחבה על סדנאות אפייה לימי גיבוש!

במיוחד בימים האלו, שהשגרה היא מונוטונית ושוחקת, חשוב מאוד  מאוד לרענן את העובדים שלנו בדרכים לא שגרתיות, אך עדיין כאלו ששומרות על הבריאות שלהם על ידי עבודה בקבוצות קטנות ללא התקהלות

ערך מוסף נוסף של סדנאות בישול ואפייה לחברות וארגונים, מעבר לשבירת השגרה הוא השינוי של אופי העבודה אותם צריכים העובדים לבצע.

ביום יום העובדים יושבים הרבה מול מסך המחשב ובעיקר מפעילים את חוש הראייה כאשר הם קוראים מסמכים, משתתפים בשיחות זום או כותבים מיילים.

ברגע שהעובדים מגיעים אל סדנת אפייה לחברות, החושים עימם הם צריכים לעבוד משתנים לחלוטין, כאשר קודם כל העובדים נמצאים על הרגליים בכל מהלך הסדנא, שזהו כבר שינוי משמעותי ומבורך עבורם מישיבה ממושכת לאורך כל היום.

מעבר לכך, העובדים שלכם פתאום יעבדו עם חושים שלא הפעילו יותר מידי במהלך ימי העבודה שלהם כמו למשל: חוש המישוש שאותו יפעילו שילושו את הבצקים, חוש הריח לאור הניחוחות הרבים שיעלו לאפם במהלך ההכנות וכמובן לאחר האפייה, ואיך לא – חוש הטעם שיעבוד שעות נוספות במהלך סדנת בישול ואפייה לקבוצות וכמובן אחריה כאשר העובדים שלכם יחזרו עם דברי אפייה הביתה אל המשפחה

סדנת אפייה לחברות

כיצד סדנאות אפייה לחברות תורמות לעובדים שלנו ומה?

אז כמובן שלאחר סדנאות אפייה לחברות או סדנאות בישול, כנראה שאף אחד לא יהיה קונדיטור וכמובן גם לא שף אך לאור הניסיון הרב שצברה לייזה תובל עם השנים בהעברת סדנאות רבות ערך מוסף לעובדים שלכם הוא שהם יוכלו לצאת מן הסדנא עם רקע בסיסי באפייה, הכרת חומרי גלם ורזי העבודה עם בצק.

הסדנא כאמור תתמקד בנושא אחד מיני נושאים רבים של עבודה עם בצק אך באותו נושא שאותו תחליטו להקנות לעובדים שלכם הידע עימו הם יעזבו את הסדנא בהחלט יהיה מספיק על מנת שיוכלו להכין תוצרים עבור בני ביתם.

הסטודיו בו נערכות סדנאות בישול ואפייה לקבוצות של לייזה תובל מאובזר ברמה מקצועית ביותר וכולל את כל האביזרים השונים אותם צריכים קונדיטורים מתחילים על מנת לעשות את צעדיהם הראשונים בעולם האפייה

לפרטים נוספים על סדנאות אפייה לחברות צרו איתי קשר!

Whatsapp לחיוג מהיר